Donderdag 8 januari 2015 zijn wij in onze Bhakti Yoga Center Rotterdam gestart met zanglessen door Samhita Mundkur. Zij geniet internationale bekendheid als zangdocent en profesioneel zangeres.

Samhita Mundkur

Samhita Mundkur is internationaal bekend van optredens in India, Maleisië, Singapore, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Nederland.

mundkur_1
Samhita Mundkur begon op jonge leeftijd met zingen en is geschoold in zowel klassieke als lichte muziek. In het bezit zijnde van een doctorandus in zowel Sanskriet als Frans, heeft Samhita de gelegenheid gehad om sinds haar kinderjaren op te treden voor radio en televisie in Mumbai, India en later in Kuala Lumpur, Maleisië. Samhita heeft meegedaan aan verschillende theater en muziekoptredens in India, Frankrijk, Kenia en Maleisië en heeft het bijzondere voorrecht gehad om te werken met enkele grote artiesten en componisten in India, inclusief Bhaskar Chandavarkar, Zakir Husain, Taufiq Qureshi, Piyush Kanojia en Louis Banks. Naast dat ze zangles heeft gegeven in Kuala Lumpur, is Samhita ook betrokken geweest bij het organiseren van muziekprogramma’s. In het jaar 2000 ontving Samhita verdere training van Shri Vikas Kashalkar en
Shrimati Veena Sahasrabuddhe in het zingen van “Khyal” in Pune, India. Door haar zangkunsten heeft Samhita geholpen om geld in te zamelen voor goede doelen en haar muziek CD van devotionele liederen steunt een liefdadigheidsinstelling voor kansarme kinderen in Pune, India.

Traditionele instrumenten en typische zangtechnieken

In de lessen maak je kennis met traditionele instrumenten en muziekstijlen en leer je de typische zangtechnieken en kenmerken. Ghazal, classical Raag, Semi classical, Hindi Bhajan, volksliederen, Hindi pop en meer!

Groepslessen (max. 6 personen):

Kinderen van 10 t/m 16 jaar  – Aanvang 16:00 uur  – 17:00 uur

Vanaf 17 jaar en ouder – Aanvang 18:00 uur – 19:00 uur en 19:00 uur – 20:00 uur

Privé zangles

Op aanvraag zijn privé zanglessen mogelijk op donderdag. Handig en belangrijk is ook om het Harmonium te leren bespelen.  Dit kan in een combinatieles zang/harmonium.

Voor aanmeldingen en/of informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Telefoon: 06-44635313

Leslocatie:

Bhakti Yoga Center Rotterdam, Sigrid Undsetweg 300, 3069 BV Rotterdam Ommoord

© 2014 Bhagavad Gita Seminar