Beste mensen,

Zaterdag 14 februari (Valentijnsdag) hebben wij een iets aangepaste programmering. In de pauze van de bhagavadgita seminar zal een speciale zang demonstratie worden gegeven door Samhita Mundkur uit India.

samhita-tanpura-300x168

De planning is als volgt:

14:00 - 15:00 Bhagavad Gita presentatie deel 1
15:00 - 15:10 Thee/ koffie / koekjes
15:10 - 15:40 Zang demonstratie
15:40 - 16:30 Bhagavad Gita presentatie deel 2
Vanaf 16:30 speciale Vedische feestmaaltijd!

Vriendelijk verzoeken wij iedereen om op tijd te komen zodat wij ons aan de bovenstaande planning kunnen houden.

Samhita Mundkur is internationaal bekend van optredens in India, Maleisië, Singapore, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Nederland.

Samhita Mundkur begon op jonge leeftijd met zingen en is geschoold in zowel klassieke als lichte muziek. In het bezit zijnde van een doctorandus in zowel Sanskriet als Frans, heeft Samhita de gelegenheid gehad om sinds haar kinderjaren op te treden voor radio en televisie in Mumbai, India en later in Kuala Lumpur, Maleisië.

Samhita heeft meegedaan aan verschillende theater en muziekoptredens in India, Frankrijk, Kenia en Maleisië en heeft het bijzondere voorrecht gehad om te werken met enkele grote artiesten en componisten in India, inclusief Bhaskar Chandavarkar, Zakir Husain, Taufiq Qureshi, Piyush Kanojia en Louis Banks. Naast dat ze zangles heeft gegeven in Kuala Lumpur, is Samhita ook betrokken geweest bij het organiseren van muziekprogramma’s.

In het jaar 2000 ontving Samhita verdere training van Shri Vikas Kashalkar en Shrimati Veena Sahasrabuddhe in het zingen van “Khyal” in Pune, India. Door haar zangkunsten heeft Samhita geholpen om geld in te zamelen voor goede doelen en haar muziek CD van devotionele liederen steunt een liefdadigheidsinstelling voor kansarme kinderen in Pune, India.

© 2014 Bhagavad Gita Seminar