Beste mensen,

Het is onze bijzondere eer en ons genoegen om Zijne Heiligheid Bhakti Swarupa Sridhara Maharaja welkom te heten in Nederland in onze Bhakti Yoga center Rotterdam van donderdag 23 april 2015 t/m donderdag 30 april 2015. Het is een zeer zeldzame en gunstige aangelegenheid om zo’n verheven sadhu in ons midden te mogen hebben. Op Zaterdag 25 april 2015 geeft Maharaja een Bhagavad Gita Master Class van 14:00 uur - 17:00 uur.

Sripad Bhakti Swarupa Sridhara Maharaja is een krachtige en potente prediker, wiens oprechte liefde en genegenheid, en kennis en verstand van de Vedische geschriften zo tastbaar, echt en ontzagwekkend is.

Korte Biografie
Sripad Bhakti Swarupa Sridhara Maharaja werd in 1972 geboren in Orissa in de buurt van Jagannatha Puri. Hij spreekt vloeiend Orissi, Hindi, Bengali en Engels, en studeerde af aan de University met een doctoraat in Mechanische Techniek. Hij is al meer dan drie keer de wereld rond gegaan en heeft Europa al meer dan zeven keer bezocht. Zijne Heiligheid Sripad Bhakti Swarupa Sridhara Maharaja is een discipel van Srila Bhakti Vaibhava Puri Goswami Maharaja, de Stichter Acarya van de Sri Krishna Chaitanya Mission, en discipel van Srila Bhaktisiddhanta Sarasvati Thakur Prabhupada. Hij is een deskundige Sanskriet geleerde, bona-fide beoefenaar van het Bhakti-yoga process, en staat bekend om zijn diepe en buitengewone kennis van de Vedische geschriften, zijn zuivere, betoverende en precieze manier van spreken, zijn oprechte nederigheid en vriendelijkheid en mededogen voor iedereen. Hij was een zeer groot bewonderaar, gerespecteerde vriend, en aanbidder van onze Geliefde Srila Gurudeva, die hem tijdens zijn laatste dagen zijn zegen gaf om over de hele wereld te prediken.

 

© 2014 Bhagavad Gita Seminar